Afbeelding

Zonnebloemers vieren nationale ziekendag

ma 3 oktober 2022 Hardenberg

Op initiatief van de Zonnebloem werd zondagmiddag 2 oktober een gezellige middag gehouden in het kader van de Nationale Ziekendag. Normaal gesproken wordt deze gezellige middag begin september gehouden, maar dit kon vanwege omstandigheden dit jaar niet doorgaan. 

Zondag meldden zich zo’n 35 gasten van De Zonnebloem in gebouw Salland, waar ze welkom werden geheten door Henrie Compagnie met zijn accordeon. “Door de gezellige muziek, zat de stemming er van begin af aan goed in,” aldus de begeleiding. 

Henrie bespeelde de accordeon en hij had ook een klein draaiorgeltje, door hem zelf gemaakt. Liedjes ‘uit de oude doos’  werden uit volle borst meegezongen, mede dankzij het grote scherm waar de tekst op geprojecteerd stond. In de pauze was er een hapje en een drankje. “Uiteindelijk werd het een hele geslaagde middag, waar alle aanwezigen volop van genoten hebben,” aldus de leiding. Lijkt het u ook wat om gast of vrijwilliger bij de Zonnebloem te worden, neem dan contact op via tel.nr. 0523264606. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding