Afbeelding

Kindermiddag ‘Herfstmandje maken’ bij De Koppel

za 1 oktober 2022 Hardenberg

Op woensdag 12 oktober organiseert De Koppel een kindermiddag. Het onderwerp heeft alles met de herfst te maken. Kinderen vanaf 6 t/m 12 jaar zijn van harte welkom. 

Alle kinderen krijgen een rieten mandje en een stuk klei. De klei is sneldrogend. Dus gaat na afloop ook mee. Van de klei kan een paddenstoel en/of egel gekleid worden. Daarna is er een moment om even wat te drinken met wat lekkers. Vervolgens naar buiten om bladeren en takjes te zoeken. In de Koppeltuinen zijn geen eikels en kastanjes te vinden, dus neem die vooral zelf mee! Vind je grote, mooie, rode bladeren, neem mee! Inmiddels is de klei uitgehard en kan het voorwerp beschilderd worden. Het mandje wordt mooi opgemaakt en zo kan het geheel thuis vol trots getoond worden. De activiteit start om 14.00 uur en eindigt rond 16.00 uur. 

Voor informatie en opgave 0523-273388. De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 te Hardenberg. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en in de weekenden van 13.00 tot 16.00 uur. De Koppel is ook een van de 5 Anjerpunten in het Vechtdal.