Computersoos start met Open Huis

di 16 augustus 2022

Alhoewel het nog volop zomer is zijn de vrijwilligers van de Computersoos in de Bibliotheek aan de Kruizingastraat 17 in Balkbrug alweer druk bezig met de invulling van het najaar programma. 

Om te beginnen wordt er Open Huis gehouden op 23 augustus van 13.30 tot 15.30 uur. Belangstellenden en potentiƫle cursisten zijn welkom om kennis te maken en te horen over de lessen voor het komende seizoen. Het actuele cursusaanbod zijn de cursussen: Klik & Tik (basis); Klik & Tik (vervolg); DigiSterker en DigiVitaler. Deze cursussen worden gratis aangeboden dankzij de samenwerking met de bibliotheek. Zie voor het verdere cursusaanbod of mogelijkheden de website www.compusoos.nl


Vrije inloop

De wekelijkse inloop start vanaf dinsdag 30 augustus en duurt tot en met 29 november 2022. Telkens van 13.30 tot 15.30 uur. Nieuw is dat de Computersoos vanaf vrijdagmiddag 2 september tot en met 2 december, elke 1e vrijdag van de maand, een vrije inloop houdt van 13.30 tot 15.00 uur. 



Strawberry Fields Festival

Festivalgangers kijken reikhalzend uit naar komende zaterdag, 20 augustus. Dan wordt de derde editie van het Strawberry Fields Festival in het oude Gemeentepark in Dedemsvaart gehouden.


Het belooft een dag vol ontspanning, gezelligheid, lekker eten en gekkigheid te worden. Op het programma staan spelletjes, zoals bingo, maar onder ook een talkshow met bekende gasten, verschillende toonaangevende bands, opkomende artiesten, mooie theateracts, lekker eten en meer. Er valt voor elk wat wils van jong tot oude van alles te beleven. 

Elders in deze krant vindt u meer inhoudelijke informatie over het programma en de optredende bands. U kunt ook kijken op de website www.strawberryfields.eu.