Voor elk wat wils in een fantastische sfeer, dat is het Strawberry Fields Festival
Voor elk wat wils in een fantastische sfeer, dat is het Strawberry Fields Festival Jack Monde

Derde editie Strawberry Fields Festival barst bijna los

ma 15 augustus 2022 Hardenberg

Zaterdag 20 augustus wordt de mooiste dag van het jaar, als het aan de organisatie van Strawberry Fields Festival ligt. Het muziek- en theaterfestival viert dit jaar haar derde editie met acts als The Kik, Mell & Vintage Future, DeWolff en New Cool Collective, verschillende soorten (straat)theater en een talkshow onder leiding van Marcel van Roosmalen. 

Strawberry Fields Festival presenteerde al eerder artiesten als Douwe Bob, Daniël Lohues, Navarone en Hannah Mae. In 2019 kwamen zo’n 4.000 bezoekers uit de hele regio - en zelfs van ver. Helaas zorgde de coronapandemie ervoor dat het festival tijdens de twee daaropvolgende jaren afgelast werd. Gelukkig kunnen we ons dit jaar eindelijk weer verheugen op een dag vol ontspanning, gezelligheid en gekkigheid onder het groene bladerdak van de hoge bomen in het Oude Gemeentepark in Dedemsvaart. De intieme setting vormt een mooi contrast met grootse opzet van het programma. Verdeeld over liefst drie podia kunnen bezoekers vanaf 12.00 uur genieten van livemuziek door bekende namen en opkomende talenten zoals het Zesde Metaal uit België, De Baron, Inge van Calkar en Orange Skyline.

Actualiteiten, theater en cultuur

Maar er is meer dan muziek. Wie behoefte heeft aan een hilarisch goed gesprek, schuift aan bij de talkshow ‘Aardbei Vandaag’ onder leiding van Marcel van Roosmalen en partner Eva Hoeke. Op eigen wijze leiden zij het gesprek met interessante gasten. Wie dat zijn wordt later bekend gemaakt. Wie denkt dat het Oude Gemeentepark nu wel vol zou zijn, heeft het mis. Tal van theateracts zijn op allerlei plekken in het park te vinden. Denk aan akoestische optredens, magie of doe mee met een potje bingo op de Foute Camping, luier in een hangmat of slenter over de festivalmarkt Bizar Bazar.

En de kids? Ook die zijn welkom! Zij duiken onder in hun eigen wereld, genaamd The Yellow Submarine. Voor hen is er genoeg te beleven en te ontdekken! Oudere kids krijgen flinke korting en kinderen tot zeven jaar mogen zelfs gratis het festivalterrein op, hun toegangskaartje reserveer je gratis via www.strawberryfields.eu.

Dedemsvaart