Petra hoopt voor haar Stichting Chances 4 Children India weer goede zaken te doen tijdens de derde Zomermarkt op 27 augustus.
Petra hoopt voor haar Stichting Chances 4 Children India weer goede zaken te doen tijdens de derde Zomermarkt op 27 augustus. Petra van der Wal

“Zomermarkt? Yeah!”

zo 14 augustus 2022 Dedemsvaart

De derde zomermarkt op het Kalkoventerrein in Dedemsvaart is alweer in aantocht. Zaterdag 27 augustus is het zover. Er wordt braderie gehouden, maar ook een vlooienmarkt en hobby & Crea markt. “Supergezellig altijd, waar ik uiteraard van de partij ben,” lacht Petra van der Wal. Ze is één van de ‘vaste’ standhouders met haar Stichting Chances 4 Children India. 

Zelden ziet een marktkraam er zo kleurrijk uit als die van Petra met een grote variëteit aan spullen uit voornamelijk India. Ook ditmaal biedt ze weer van alles te koop aan voor het goede doel, dat ze in 2017 oprichtte. Petra is verzot op India en doet er alles aan de noodlijdende bevolking in het land te helpen. Regelmatig reist ze naar India om de situatie ter plekke te bekijken en de helpende hand te bieden. Zo reist ze ook in oktober naar India, waar ze tot begin 2023 blijft. “Tussentijds kom ik wel terug voor het Moonlight Shopping in Dedemsvaart en de kerstmarkt in Balkbrug. Met betrekking tot de komende zomermarkt is ze ervan overtuigd dat deze net zo gezellig wordt als de vorige twee keer.