Videobanden, smalfilms, dia’s... Historing kan deze digitaliseren zodat uw oude films niet verloren gaan.
Videobanden, smalfilms, dia’s... Historing kan deze digitaliseren zodat uw oude films niet verloren gaan.

Laat uw oude films niet verloren gaan!

di 9 augustus 2022

U heeft ze vast nog wel ergens liggen: videobanden, smalfilms, dia’s… wordt het niet eens tijd om ze te laten digitaliseren? Historing doet dat al zeventien jaar heel succesvol! Volledig in eigen beheer met hoogwaardige apparatuur. Eigenaar (en ex-Dedemsvaarter) Henri Ringeling behoort inmiddels tot de top in de wereld van het digitaliseren.

Zo worden smalfilms (super 8, single 8 en normaal 8) beeld voor beeld gescand. Een fantastische techniek! Geen flikkerend beeld, maar standaard HD in het werkelijke formaat van de film. U ziet meer film dan u ooit met de projector kon zien. De beeldgrootte zit ergens tussen breedbeeld en het ouderwetse 4:3 formaat in.

De films worden ‘wetgate’ gescand, wat zorgt voor minder krassen, haartjes en stof. En van ieder afzonderlijk beeld wordt de witbalans automatisch ingesteld, wat resulteert in natuurgetrouwe kleuren, zelfs van verkleurde films.

Video-, audio- en fotomateriaal

Naast smalfilms digitaliseert Henri ook alle soorten videobanden: VHS, video8, digital8, hi8, (mini-)DV, Betamax, V-2000, HDV, Memorycards, SD-kaartjes en (mini-)DVD. Ook met dia's, negatieven, foto’s, vinyl, cassettebandjes en bandrecordertapes kunt u bij hem terecht.

De digitale bestanden kunnen op een USB-stick of externe harde schijf gezet worden, maar ook langs de digitale snelweg via ‘We Transfer’ naar u verzonden worden. Maar natuurlijk kunt u het materiaal ook nog steeds op CD of DVD ontvangen.

Proef op de som? Maak een afspraak en lever uw materiaal aan bij Historing, Dilleweg 16, 8042 GS te Zwolle. Tijdens werkdagen op afspraak geopend van 10.00 tot 18.00 uur en telefonisch bereikbaar op 038–8509 555. Mailen voor meer informatie kan natuurlijk ook naar info@historing.nl of door te surfen naar www.historing.nl.

Korting

LET OP! U ontvangt tot 20 augustus 2022 tien procent korting op de hele aanlevering als u dit artikel erbij voegt! En aanleveren kan ook bij MultiMedia The Read Shop aan de Julianastraat 12 in Dedemsvaart. Laat dan wel even weten dat u het daar aanlevert.