Een uitzinnige menigte heeft van begin tot einde genoten van de vijftigste editie van de Dedemsvaria.
Een uitzinnige menigte heeft van begin tot einde genoten van de vijftigste editie van de Dedemsvaria. Stichting Dedemsvaria

50e Varia was super

ma 8 augustus 2022 Dedemsvaart

Eén groot hoogtepunt. Zo noemt het bestuur de 50e editie van de Dedemsvaria feestweek, die van 1 tot en met 6 augustus in Dedemsvaart is gehouden. Getuige de vele positieve reacties op social media niets teveel gezegd. Een week met heel veel verschillende activiteiten voor jong en oud, variërend van wateractiviteiten tot en met rommelmarkt, muziekoptredens, ‘gierende’ motoren en ‘gillende’ gitaren.  

Vanwege corona kon er pas in maart begonnen worden met de voorbereidingen, maar alle zeilen werden met succes bijgezet. “Vooral dankzij de medewerking van de vele verenigingen, de ondernemers, de horeca, maar bijvoorbeeld ook de gemeente,” aldus het dankbare bestuur van de organiserende stichting, dat de Varia normaliter afsluit met een bezoek aan partnergemeente Bad Rothenfelde, maar dat bezoek gaat vanwege corona dit jaar niet door. Volgend jaar misschien en wat het bestuur betreft zeker een 51e feestweek. Omdat er een aantal bestuursleden stopt is de stichting op zoek naar ‘vers bloed’. Wil je meedoen? Aarzel dan niet en vraag meer info via email: info@dedemsvaria.nl. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding