DVC Dedemsvaart trapt het nieuwe seizoen af tijdens het Offerein-toernooi in Hoogeveen.
DVC Dedemsvaart trapt het nieuwe seizoen af tijdens het Offerein-toernooi in Hoogeveen. Foto: Offerein Voetbaltoernooi (Erik Pouls

DVC naar Hoogeveen

zo 7 augustus 2022 Dedemsvaart

DVC Dedemsvaart komt zaterdag 13 augustus in actie. De ploeg van trainer Pim Donker neemt in Hoogeveen deel aan de 10e editie van het Offerein Voetbaltoernooi. Ze strijden met zeven andere tweede- en derdeklassers om de Paviljoen Nijstad Cup. 

Dedemsvaart is al jaren een vertrouwd gezicht op het toernooi in Hoogeveen. De wedstrijden worden gespeeld op de velden van de organiserende verenigingen Hoogeveen en HZVV. Tijdens de eerste ronde op zaterdag 13 augustus speelt DVC Dedemsvaart om 17.00 uur tegen De Weide op het hoofdveld van Hoogeveen. Overige deelnemers zijn: ZZVV, Hoogeveen zaterdag, Dalen, DVC Dedemsvaart, HZVV 2, LTC en Achilles 1894. De winnaars van de 1e ronde strijden woensdag 17 augustus verder om plek 1 tot en met 4 en de verliezers om plek 5 tot en met 8. De wedstrijden beginnen om 18.30 uur. Op zaterdag 20 augustus wordt de finaleronde gespeeld. 

Meer informatie over onder meer de toegangsprijs is te vinden via www.vvhoogeveen.nl.