Diefstallen TFOA 'onder de loep'

zo 26 juni 2022

In het opsporingsprogramma Onder de Loep van RTV Oost, dat in samenwerking met de Politie Oost-Nederland en het Openbaar Ministerie wordt gemaakt, is donderdag 23 juni aandacht gevraagd voor de diefstallen van zes kostbare Audio interfaces bij The Fellowship of Acoustics in Dedemsvaart. De eerste diefstal werd gepleegd op zaterdag 9 april, de tweede op zaterdag 16 april. 

Tijdens de uitzending werden beelden van een beveilgingscamera getoond van twee verschillende mannen, die de interfaces vermoedelijk hebben gestolen. Of het ene verband houdt met het andere is niet bekend. Het kunnen volgens de politie ook twee op zichzelf staande diefstallen zijn. De politie sluit niet uit dat de apparatuur, met een gezamenlijke waarde van zo'n zevenduizend euro, inmiddels te koop is aangeboden. 

Wie meer weet over de diefstallen of de mannen wellicht van de beelden, die op de site van RTV Oost te vinden zijn, herkent, wordt verzocht de tiplijn te bellen: 0800-6070 of Misdaad Anoniem te bellen: 0800-7000.