Afbeelding

Fraterman beste parkvisser

ma 27 juni 2022 Hardenberg

Joop Fraterman heeft de zevende wedstrijd van de parkvissers gewonnen. De wedstrijd werd woensdag 22 juni gehouden in de Radewijkerbeek. Het werd, ondanks de prachtige weersomstandigheden, een taaie wedstrijd. Joop Fraterman was dit keer de beste met een vangst van 920 gram vis. Op de tweede plaats eindigde Herman Spijker met een vangst van 730 gram vis. De derde plaats was voor Jelle Harzevoort. Hij wist 720 gram vis aan de haak te slaan.  De volgende wedstrijd van de parkvissers is op woensdag 6 juli. Dan wordt er gevist in de watergang in het nieuwe gedeelte van de Marslanden. 

Seniorenwedstrijd

Zaterdag 25 juni zou er door hengelsportvereniging de Dobber een vistocht in de Regge bij Ommen worden gehouden. Vanwege de felle stroming en de moeilijke toegankelijkheid is dit echter niet doorgegaan. Na overleg werd besloten om in plaats daarvan te gaan vissen in de Linderbeek bij Vroomshoop. Ook op deze locatie was sprake van een pittige stroming in het water, maar het was te doen. Vak A werd gewonnen door H. Kampherbeek met 2.110 gram. Goede tweede was J. Drenthen met een gewicht van 1.860 gram. De derde plaats was voor B.J. Spijkers met een gewicht van710 gram vis. 

Het B vak werd een prooi voor H. Spijker met een vangst van 2.000 gram. De tweede plaats was hier voor J. Harzevoort met een vangst van 2.170 gram. Derde werd J. Glas met een gewicht van 1.630 gram. Opvallend was dat er in totaal in het A vak 33 vissen gevangen werden en in het B vak liefst 143 stuks. De volgende wedstrijd van de senioren is zaterdag 2 juli en dat betreft een marathon wedstrijd, die vervist wordt in de Vecht in Rheeze aan de Marsweg.