Afbeelding

Dansen aan de Vecht

di 28 juni 2022 Hardenberg

Op zaterdag 2 juli kan er weer lekker gedanst worden in Hardenberg, tijdens Dansen aan de Vecht! Liefhebbers van dansen kunnen tijdens de derde editie van deze openlucht dansavond van 19.00 tot 23.00 uur hun hart weer ophalen.

Dansen is een activiteit die normaalgesproken binnen beoefend wordt, in een zaal tijdens een dansles of een dansavond of op feesten zoals een bruiloft. Dat heeft de laatste twee jaren voor veel mensen te lang stilgelegen. Maar nu kan het weer en Dansen aan de Vecht is een mooie gelegenheid om weer eens actief plezier te maken op de dansvloer. Die ligt op het grasveldje bij de haven, achter Kamst Mode (Havenweg – Kromme Steeg). DJ Henri zorgt voor de veelzijdige muziek, en niet alleen Quicksteppen, Engelse walsen en tango’s komen langs, maar ook country en andere dansvormen als daarnaar gevraagd wordt.

Het belooft weer een sfeervolle dansavond te worden voor iedereen die graag danst, voor de beginnende en ervaren dansers, het maakt niet uit of je op dansles hebt gezeten of dat je door je partner wordt meegesleept. Gewoon een avond waarop iedereen zelf gezellig een dansje kan wagen. Dus aarzel niet, stap de dansvloer op of kom kijken en geniet van een drankje op het terras. De entree is gratis maar je moet het wel zelf doen.