De 'Champions League' werd feestelijk afgesloten met verschillende activiteiten en een fotosessie.
De 'Champions League' werd feestelijk afgesloten met verschillende activiteiten en een fotosessie. MterBrake Fotografie.

Feest op Boekweit

ma 27 juni 2022 Dedemsvaart

Een super gezellige, sportieve morgen met glunderende voetballers, trainers en ouders was het zaterdag 25 juni bij de afsluiting van de zogenaamde Champions League op het sportpark ‘De Boekweit’ in Dedemsvaart. Een ‘competitie’ voor de jongste pupillen van DVC.  

Ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s en fans kwamen kijken bij de afsluiting van het seizoen 2021-2022. Een seizoen dat gestart werd door de familie De Vries met 25 kinderen en eindigde met 45 enthousiaste voetballers. Als afsluiting werden er leuke activiteiten georganiseerd en kwamen de voetballers en trainers het veld op met een erehaag gemaakt door het publiek. Aansluitend werden er foto’s gemaakt van de voetballers en trainers door MterBrake Fotografie.

Na de laatste training werden de trainers toegesproken door een ouder, die ze namens de kinderen en ouders verraste met leuke cadeaus. Ook de voetballers kregen een cadeautje aangeboden en gingen als afsluiter allemaal individueel op de foto met de trainers.