Sportlust is 'veilig' dankzij 3-2 zege

di 24 mei 2022

De selectie van voetbalvereniging Sportlust uit Vroomshoop heeft op zondag 22 mei een verdiende 2-3 overwinning geboekt in haar uitwedstrijd in en tegen Hoonhorst. Dankzij deze belangrijke overwinning heeft Sportlust zich, met nog twee wedstrijden te gaan, officieel veilig gespeeld.

Het begin van de wedstrijd was voor Sportlust, dat tien minuten voor rust op voorsprong kwam. Na een slimme vrije trap over de grond van Coen Sickman kon Dennis de bal binnen glijden. Een kwartier na rust werd de voorsprong verdubbeld. Gijs Kleinheerenbrink wist Tim te bereiken tussen de linies en zijn dieptepass achter de verdediging werd door Dennis vakkundig tot doelpunt gepromoveerd. Halverwege de tweede helft werd de marge zelfs op drie gebracht. Sportlust verslapte daarna en de concentratie nam af. Daardoor wist Hoonhorst toch nog twee keer te scoren.

De ploeg van trainer Ruud Bruns speelt nog twee wedstrijden. Allereerst de thuiswedstrijd tegen SV Enter , dat strijdt om het kampioenschap, op zaterdag 28 mei.