Afbeelding

Mooie

ma 23 mei 2022

opbrengst

Het benefiet concert voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne, dat op 14 mei door alle musicerende leden van muziekvereniging Jubal in de Antenne in Dedemsvaart is gehouden, heeft het mooie bedrag van 1529,50 euro opgeleverd. Dit bedrag gaat rechtstreeks naar Giro555. 


Zowel het kinderorkest, het jeugdorkest, Marching&Showband als het
harmonie-orkest hadden de laatste weken gezamenlijk muziekstukken ingestudeerd voor het benefiet concert.


Veel variatie

Het programma was variërend van Cold Play, Ammerland, een Oekraïens gebed tot natuurlijk het Oekraïense volkslied. Tijdens het spelen van de muziekstukken was er een presentatie te zien via de beamer. Het thema 'samen sterk' liep als een rode draad door het programma. Samen met 3 zangers en de kinderen van verschillende basisscholen werd het lied 'samen staan we sterk' gezongen. Tevens hebben 3 scholen meegewerkt aan het concert door middel van een eigengemaakt gedicht voor te dragen door een leerling van de school. 


"Al met al een mooie, muzikale avond," aldus de organisatie. De avond werd afgesloten met het nummer 'Heal the world'. Na afloop van het concert werd er gecollecteerd en konden de mensen een glaasje fris kopen ten bate van het goede doel.