De uitreiking van de EK Passion Star.
De uitreiking van de EK Passion Star. Gert Stegeman

Passion Star voor Kamst Mode

di 24 mei 2022

De EK Passion Star voor creativiteit in tegenspoed is toegekend Kamst Mode in Coevorden, Dalfsen, Emmen, Hardenberg en Nieuw-Amsterdam. Bas Kamst nam de prijs op donderdag 19 mei in ontvangst in het filiaal in Coevorden.

Eigenaar Bas Kamst is een van de 4.200 retailpartners van de EK Groep die zich met inzet en passie door de coronajaren 2020 en 2021 heeft geworsteld. Daarbij werden bijzondere verhalen geschreven van ondernemers die tegen alle verwachtingen in opmerkelijke dingen hebben bereikt. Kamst, die actief is op vijf locaties in Nederland, omschrijft zijn aanpak met de woorden: "Wij willen elke dag het verschil maken in het leven van minstens één persoon - niet alleen in het leven van onze klanten, maar ook in dat van onze medewerkers“.

Uitzonderlijk is niet alleen de uitgesproken klantgerichtheid, maar ook het enthousiasme van het team. 2021 toonde ook aan hoezeer Bas Kamst gelijk heeft met zijn werkhouding. In plaats van thuis te blijven, bezorgden de collega's de via de website of social media bestelde kleding aan hun klanten. Degenen die niet online konden of wilden winkelen, kregen 's avonds in de filialen inclusief privéadvies.

Afbeelding
Afbeelding