Afbeelding

Gv Gramsbergen organiseert halve finale NK acrogym

ma 23 mei 2022 Hardenberg

Afgelopen weekend kwamen teams uit het hele land naar Gramsbergen om een plek te bemachtigen op de Nederlandse Kampioenschappen. Dit was voor Gramsbergen als organisatie niet de eerste keer dat we een wedstrijd organiseerden, maar wel de eerste keer een Landelijke.

Zaterdag 21 mei was de eerste dag. Dit verliep supergoed en de organisatie kreeg veel complimenten vanuit alle verenigingen maar ook de jury was tevreden. Tijdens wedstrijd deel twee kwam het team Lisanne Kiewiet, Amlia Spang en Miriam Telman in actie, zij komen uit in de E-senioren. Zij lieten een prachtige oefening zien wat beloond werd met een plek op het hoogste podium, een gouden plak! Daarmee zijn ze rechtstreeks geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschap.

In de derde wedstrijd was het de beurt aan team Dalinique Hagestein, Elin Hans en Marion Hagestein, zij komen uit in de D senioren. Zij werden knap achtste en hebben zich daarmee ook geplaatst voor het NK.

Ook het D-senioren duo Lieke Hekman en Maud Vughteveen liet een goede oefening zien. De punten lagen erg dicht bij elkaar. Zij eindigden op een mooie tiende plaats.

Op zondag 22 mei kwamen twee teams van Gv Gramsbergen uit in de D-senioren trio. Lianne Ekkelenkamp, Marit Ekkelenkamp en Lola de Vries lieten een prachtige oefening zien en behaalden een mooie zevende plaats en zijn daarmee zijn zij het eerste reserveteam voor het NK op 11 juni. Amber Bruggink, Laura Marsman en Noor Meijlink lieten ook een mooie oefening zien met helaas een kleine val, deze werd hard gestraft waardoor zij op de twaalfde plaatste zijn geƫindigd. Verder hadden ze een goede oefening en kunnen tevreden terug kijken op een mooi acroseizoen.

De organisatie van de wedstrijddagen is trots op alle deelnemende teams en alle vrijwilligers dit weekend hebben geholpen: bedankt.