Afbeelding

Animato viert jubileum met De Zandtovenaar

do 19 mei 2022 Hardenberg

In 2022 is het vijftig jaar geleden dat Jeugdkoor Animato in Hardenberg opgericht werd. Om dit jubileum te vieren geven ze samen met De Zandtovenaar op zaterdagavond 11 juni een jubileumconcert in de Voorveghter in Hardenberg. Het jeugdkoor zingt dan de leukste liedjes uit hun repertoire, waarna ze samen met De Zandtovenaar allerlei leuke Disneyliedjes laten horen. Er zijn nog kaartjes beschikbaar, dus bestel snel kaartjes als je hier graag bij wilt zijn!

Jeugdkoor Animato ontstond als schoolkoor van de Kastanjehof. Later werd het koor onderdeel van het Hardenbergs Christelijk Mannenkoor en tegenwoordig is het een zelfstandig koor. De kinderen hebben de leeftijd van zeven tot vijftien jaar en treden regelmatig op in kerken, bij de aubade tijdens Koningsdag, in verzorgingstehuizen, tijdens de sinterklaasintocht en tijdens kerstmarkten. Het koor heeft een breed repertoire, zowel christelijk als niet-christelijk en is daarom een aanvulling tijdens allerlei evenementen.

Zoekt uw zoon of dochter een muzikale hobby, waarbij zang en dans, maar vooral plezier voorop staat? Kom dan gezellig een keertje meezingen tijdens een repetitie. Kinderen vanaf groep 3 (die kunnen lezen) zijn van harte welkom om na de zomervakantie een keertje te komen kijken of mee te zingen.

Voor meer informatie of om kaartjes te bestellen (OP=OP), kijk op www.jeugdkooranimato.nl.