Afbeelding

Zinderende finales Bedrijvenzaalvoetbal

di 17 mei 2022

Vrijdag 13 mei zijn de halve finales gespeeld van het Bedrijvenzaalvoetbal Hardenberg. vier prachtige wedstrijden van twee keer twintig minuten, die allemaal tot het eind toe spannend waren. De toeschouwers likten hun duim en vingers erbij af.

De avond begon met een wedstrijd tussen Regeling Beerzerveld en Roelofs Rheezerveen. Nadat Regeling al snel op een 3-0 voorsprong kwam, leek de wedstrijd al gespeeld. Maar in het zaalvoetbal kan er veel gebeuren: Roelofs maakte er twee en de strijd was weer volledig open. Kort voor het eind maakte Regeling de 4-2, direct daarop gevolgd door de 4-3. Kortom: wat een spanning! Uiteindelijk was de 4-3 de einduitslag en gaat Regeling Beerzerveld naar de finale van B-poule.

De tweede wedstrijd: FC Ebbenbroek tegen Camping de Kleine Wolf. Ook hier was het ditmaal FC Ebbenbroek die na twee minuten al met 2-0 voorstond. De kleine Wolf maakte echter binnen afzienbare tijd de aansluittreffer en er ontpopte zich een ware strijd. Na een ruststand van 3-2 en daarna 4-3 in het voordeel van FC Ebbenbroek zette de kleine Wolf alles op alles en ging de keeper zelfs mee voetballen. Uit de counters wist Ebbenbroek echter te scoren. Eindstand: 7-4. FC Ebbenbroek door naar de finale. Man van de wedstrijd was Jorben de Lange met 4 doelpunten.

De derde wedstrijd was er één uit de A-poule (‘de ware goden’) en ging tussen Lamberink Garantiemakelaars en LeanSpot. Naar verluid moet dit ook een hoogstaande wedstrijd geweest zijn met als uiteindelijke uitslag 6-4 in het voordeel van LeanSpot. Giel Otten scoorde drie keer.

De laatste wedstrijd: oudgediende Klaas Harms Schoonmaakbedrijf tegen Jeltes Montage. Even leek de wedstrijd te eindigen in 2-2 en derhalve de eerste verlenging van dit toernooi te worden. Maar een minuut voor tijd was toch Klaas Harms, met twee generaties Veenstra in de gelederen, die de wedstrijd via Emiel Maat naar zich toetrok.Aanstaande vrijdag vinden de finales om 19.30 uur plaats in sporthal De Slag. U bent welkom.