Afbeelding

Edelijn wint derde wedstrijd

ma 16 mei 2022 Hardenberg

Woensdag is de derde wedstrijd van de parkvissers gevist in de Radewijkerbeek in Baalderveld. Het was prachtig visweer en er waren dit keer twaalf deelnemers die een kansje wilden wagen. Tot nu toe zijn de vangsten erg mager en de vissers hopen dat er snel wat meer vis gevangen zal worden.

De grote winnaar was Ep Edelijn die zijn kop stek goed wist uit te buiten met een vangst van 2.740 gram Op de tweede plaats eindigde de sterk vissende Hans ter Wijlen met een gewicht van 2.440 gram. Op de derde plaats eindigde Willem Zomers met een gewicht van 2.180 gram. De rest moest het met heel wat minder doen. Terwijl vier vissers helaas niets wisten te vangen.

Willem Zomers wint vierde wedstrijd 

Zaterdag is de vierde wedstrijd van de senioren gevist in het Zwindersekanaal. Het water lag er schitterend bij en het was prachtig visweer. De grote vraag was zou de vis willen bijten. Al snel bleek dat het weer een moeizame wedstrijd zou worden al zijn er altijd uitzonderingen natuurlijk. De deelname was erg weinig. Het A vak werd gewonnen door Evert Jager met een vangst van 38 vissen goed voor een gewicht van 1.890 gram. Tweede werd Henk Haandrikman met een vangst van 32 vissen met een gewicht van 1.160 gram en de derde plaats was voor Berend jan Spijkers met een vangst van 13 vissen goed voor een gewicht van 530 gram. Willem Zomers wist het B vak te winnen. Hij wist ook 38 vissen te vangen met een gewicht van 2.990 gram. Tweede was Herman Spijker met een vangst van 27 vissen met een gewicht van 1.510 gram en de derde plaats was voor Johan Drenthen met een vangst van 7 vissen met een gewicht van 430 gram.