Afbeelding
Edwin L.Westerhof

Magie met Kleintje Kunstkring

ma 16 mei 2022 Dedemsvaart

Tot driemaal toe speelden ze de sterren van de hemel: de cast van Kleintje Kunstkring, de jeugdafdeling van Muziektheater VAKK. Ze speelden de jeugdmusical Peter Pan: ‘het echte verhaal’ drie keer in een uitverkochte Baron te Dedemsvaart en groot en klein genoten van mooie zang, door het ensemble en door solisten, en fantastisch spel.

Aan deze productie werkten ook enkele leden van de volwassenengroep mee, onder wie Peter Kip die de rol van de beruchte kapitein Haak met verve neerzette. Lieke van Wezel speelde overtuigend zijn maatje, piraat Smie. Peter Pan, werd geweldig vertolkt door Dana Mensink. De rol van Wendy Darling paste perfect bij naamgenoot Wendy Gosse. Loïs de Kock speelde op een pakkende wijze elfje Tinkerbell.

Tijdens de musical werden de avonturen neergezet die Wendy beleeft wanneer Peter Pan haar slaapkamer binnenvliegt en haar meeneemt naar de magische wereld van Nimmerland. Vrolijke, grappige momenten werden afgewisseld door indrukwekkende duetten, pakkende teksten of spannende gebeurtenissen.

Cast en crew werkten op een prima wijze samen en dat kon het publiek merken. Kleintje Kunstkring zette een uitstekende prestatie neer door werkelijk te schitteren en het publiek te verbazen met theater van prima niveau!