Afbeelding

Beatrix De Krim en Gv Gramsbergen scoren goed op wedstrijden

ma 16 mei 2022 Hardenberg

Zaterdag 14 mei mochten de dansers en turnsters van Beatrix De Krim en Gymvereniging Gramsbergen hun kunsten weer laten zien op de wedstrijdvloer.

Na twee jaar mochten de dansers van Beatrix De Krim weer op de wedstrijdvloer stralen. Voor de eerste wedstrijd moesten de dansers naar Friesland afreizen. Voor veel dansers was dit de eerste wedstrijd ooit. Het niveau lag die dag erg hoog. Helaas geen bekers mee naar De Krim.

Turnen

Zaterdag 14 mei stond de tweede plaatsingswedstrijd op het programma voor de turnsters van Beatrix De Krim en GV Gramsbergen. De turnsters begonnen deze wedstrijd op de brug. Veel meisjes lieten nieuwe onderdelen zien. Na een ontzettend goede wedstrijd te hebben gedraaid eindigde team Beatrix/Gv Gramsbergen 3 bestaande uit Marit Okken, Ellis Kosse, Susan Alfring, Britt Timmerman en Roos op een tweede plek. Het team Beatrix 3 bestaande uit Vienna Alfring, Demi Wolterink, Ellen Reinders en Mieke Mellema eindigde vierde. Beide teams mochten dus met medailles naar huis vertrekken. Ook kreeg het team Beatrix/Gv Gramsbergen 2 een extra derde medaille mee naar huis omdat er de vorige wedstrijd helaas een foutje was gemaakt.

Afbeelding