Erelid Hans Schipper kon niet lijfelijk aanwezig zijn bij de overhandiging van de cheque, die in dankbaarheid werd aanvaard.
Erelid Hans Schipper kon niet lijfelijk aanwezig zijn bij de overhandiging van de cheque, die in dankbaarheid werd aanvaard. G. Brokelman

Mooie cheque voor VV Bergentheim

zo 15 mei 2022 Hardenberg

VV Bergentheim heeft zaterdag 14 mei een schenking van tweeduizend euro gekregen van haar erelid Hans Schipper om te investeren in de jeugd. Hans is jarenlang sponsor geweest van de vereniging, heeft jaren een functie gehad in het hoofdbestuur en behoorde als speler van de eerste selectie, samen met onder andere Arend Slot in met name in de jaren ‘70 van de vorige eeuw tot de zogeheten ‘gouden generatie’. 

Met behulp van de gift van Schipper heeft de voetbalvereniging besloten te investeren in haar jeugdkeepers. 

Keepersschool Go

Dit doet de VV Bergentheim in samenwerking met Keepersschool GO van Marco Hollak en Ignas Peek uit Hardenberg. De bedoeling is in het nieuwe seizoen 2022/2023 met een groep jonge keepers te starten met speciale trainingen op de woensdagavond. “De groep zal ongeveer bestaan uit zes keepers. Het is nu nog even afhankelijk van de indeling wie dit zullen zijn,” aldus voetbalvoorzitter Bert Nijenhuis, die aangeeft erg blij te zijn met de gift en de investering daarvan in de jonge keepers.