Afbeelding

Gevarieerd theater in de Reestkerk

zo 15 mei 2022 Dedemsvaart

De Gashouder, Reestkerk en SKOA werken veel samen en hebben voor het nieuwe seizoen ook gezamenlijk een theaterbrochure gemaakt. Deze valt binnenkort bij honderden adressen in de brievenbus. 

In de brochure valt onder meer te lezen dat het nieuwe seizoen voor de Reestkerk op 10 september start met een grote knaller. Niemand minder dan zanger Tim Knol treedt er dan op met nummers van zijn kersverse album. 

Boeiende namen

Naast Tim Knol staan ook boeiende namen als Dashboard Danglers, Hannah Mae, Anja Dalhuysen, Ed Struijlaart, Debby Petter en Nadja Filtzer op het programma.  Alexander Broussard sluit het theaterseizoen 2022/2023 in de Reestkerk af met Billy Joël. Hij leidt zijn publiek in deze boeiende solovoorstelling door de opmerkelijke carrière van deze muzieklegende. 

De Dashboard Danglers , de nieuwe  band van Jacco van der Steen met onder andere Marcel de Groot, trakteert het publiek op 8 oktober op het betere country- lied en meerstemmige vocalen. 

Hannah Mae, kreeg als talentvolle singer- songwriter bekendheid met “Back to you” en “Little Things”. Hannah zit bij hetzelfde platenlabel als Ilse de Lange. Zij komt op 5 november naar de Reestkerk.

Met songs van toen en nu vertelt Anja Dalhuisen in “OverLeven”, begeleid door haar musici, op 14 januari over leven en dood, geluk en tranen en alles daar tussenin. 

Ed Struijlaart stortte zich na 2010 op zijn grote passie: muziek. Hij scoorde zijn eerste gouden plaat met “Make it on your own”. In Balkbrug speelt hij op 11 februari absoluut de zaal plat!

Debby Petter vertelt in “Niet te geloven” op 11 maart een verhaal over geloof, wanhoop en liefde in een diepgelovige gemeenschap. Alles komt in deze voorstelling langs. Van Ruinerwold tot Jehova. Een af en toe beklemmende maar ook luchtige monoloog.

Zaterdag 15 april, Nadja Filtzer, “Mijn zwervend hart”. We volgen de reis die Nadja’s Joodse grootouders maakten, op de vlucht voor pogroms, van Oekraïne, via Parijs en New York naar Mexico. Met eigen composities, Jiddische Klezmer, Amerikaanse Jazz, en Russisch en Zuid-Amerikaanse volksmuziek.    

Tickets voor (één van) al deze mooie voorstellingen zijn te boeken op www.reestkerk/agenda!