Bestuur buurtvereniging Hoofdvaart-West roept jeugd op te zorgen voor 'zonnebloemen-buurt'.
Bestuur buurtvereniging Hoofdvaart-West roept jeugd op te zorgen voor 'zonnebloemen-buurt'. John Haverkort

Hoofdvaart-west start activiteiten op

zo 15 mei 2022 Dedemsvaart

We kunnen en we mogen weer! Dat staat te lezen op de nieuwsbrief van buurtvereniging Hoofdvaart-West in Dedemsvaart. Nadat er lange tijd bijna niets mogelijk was heeft het bestuur nu besloten dat er weer activiteiten georganiseerd worden.

Er wordt afgetrapt met een zonnebloemwedstrijd voor de jeugd. Wie kweekt de hoogste? De deelname is gratis voor alle kinderen van de leden van drie tot en met zestien jaar. Op vrijdag 27 mei zijn de zonnebloem zaden gratis af te halen bij ‘De Molen’ aan de Hoofdvaart. Tussen zeven en half acht kan men zich die dag inschrijven voor de wedstrijd, waarbij er mooie prijzen te winnen zijn.

Vrijmarkt

Al jaren een groot succes, de rommel en vrijmarkt aan de Hoofdvaart. Ook dit jaar zet het bestuur van de buurtvereniging de markt op de agenda. Op zaterdag 4 juni wordt er in dit kader van alles verhandeld. Alle buurtbewoners kunnen zich aanmelden voor een verkoopplek. Maar ook de mensen van buiten de buurt weten elk jaar de markt te vinden. Opgave kan via hoofdvaartwest@hetnet.nl