Afbeelding

Avond4daagse? Gewoon gezond!

za 14 mei 2022 Dedemsvaart

Gewoon gezond. Dat is het thema van de Avond4daagse, die van 14 tot en met 17 juni plaatsvindt in Dedemsvaart. De organiserende Stichting Dedemsvaart Loopt is ontzettend blij dat zij na drie jaar eindelijk weer een fysieke wandeltocht kan houden en hoopt dan ook dat velen de wandelschoenen uit de kast halen om mee te doen aan dit wandelevenement. 

De afgelopen jaren werd vanwege corona de Avond4daagse - Home Edition gehouden, maar er gaat niets boven een reguliere Vierdaagse en daar zijn alle inspanningen dan ook op gericht.   

Bedrijfsbezoek

In het kader van de Vierdaagse zijn er routes over 5 en 10 kilometer uitgezet. β€œEr wordt elke dag door door een bedrijf gelopen, dat zijn deuren voor ons open zet. Wij hopen dat er weer met veel plezier gewandeld wordt. En natuurlijk wacht na afloop een medaille,” aldus Arno Zoer, voorzitter van de Stichting Dedemsvaart Loopt. Start en finishplaats is De Baron. Inschrijven kan ter plekke of via www.dedemsvaartloopt.nl 

De afgelopen jaren was het dankzij de Avond4daagse – Home Edition ook mogelijk een medaille te verdienen. Deze digitale variant werd opgezet door Koninklijke Wandelbond Nederland (KWbN), de initiatiefnemer van de Avond4daagse. Met behulp van een app konden deelnemers vanaf hun eigen startlocatie, op hun eigen moment hun eigen route lopen. Dit jaar zijn echter alle inspanningen weer gericht op de reguliere Avond4daagse.

Inschrijven

Wil je meedoen aan de Avond4daagse Dedemsvaart ? Inschrijven is mogelijk via www.dedemsvaartloopt.nl en ter plekke bij de Baron., Julianastraat 54 Dedemsvaart. Deelname kost 4 ,-voor 1 dag en 6 euro voor 4 dagen. Er kan gekozen worden uit de volgende afstanden: 5 – 10 km. En natuurlijk wacht na afloop de welverdiende Avond4daagse medaille. Kijk voor meer informatie ook op: www.dedemsvaartloopt.nl