Afbeelding

Bijna 7.000 euro voor Hartstichting

wo 11 mei 2022 Hardenberg

De collecte voor de Nederlandse Hartstichting, die in april in Hardenberg is gehouden, heeft in totaal een bedrag opgeleverd van 6.755,77 euro. Daarmee is de opbrengst weer terug op het niveau van voor corona.

In de afgelopen twee jaren kon er niet aan de deur worden gecollecteerd en dat was te merken in de opbrengst. Hoewel er in 2020 en 2021 veel kaartjes met QR-code zijn uitgedeeld bedroeg de opbrengst beide laatste keren slechts 600 tot 700 euro. Bij de Hartstichting in Hardenberg is men dan ook blij dat er nu weer ‘gewoon’ gecollecteerd kon worden.

Om ook in de volgende jaren zo’n mooie opbrengst te kunnen bewerkstelligen zijn er wel voldoende vrijwilligers nodig. Na de collecteweek van dit jaar zijn diverse collectanten en wijkoudsten gestopt. De Hartstichting kan daarom heel goed nieuwe vrijwilligers gebruiken. Wilt u collectant in de gemeente Hardenberg worden, dan kunt u zich opgeven via 06-51341616 of henkjandekeizer@gmail.com.

Jubilarissen

Hartstichting Hardenberg zette ook nog vijf jubilarissen in het zonnetje, allen wijkoudsten: mevrouw Van Dale en mevrouw Overweg zijn dertig jaar vrijwilliger bij de Hartstichting, de dames Timmerman, Huisjes en Harmsen vierden hun veertigjarig jubileum.