EMMS heerst in Zuidwolde

do 12 mei 2022

EMMS dicteerde vanaf het beginsignaal de wedstrijd in en tegen Zuidwolde en na vijf minuten was het dan ook al raak. Maurice Kosse stuurde Jorunn Kleinheerenbrink weg, die behield het overzicht en gaf Michel Wagt een niet te missen kans 0-1.

Zuidwolde probeerde het vanuit de counter maar EMMS zat er bovenop.  Vlak voor rust kwam Jord Anbergen op het scorebord. De tweede helft ging Zuidwolde met drie aanvallers spelen om EMMS meer onder druk te zetten, maar EMMS was deze middag niet onder de indruk en was aan de bal oppermachtig. Het besliste het duel al vroeg in de tweede helft. Zuidwolde bleef op zoek naar een eretreffer maar Bastin Kleinheerenbrink werd niet serieus op de proef gesteld. Alleen een mirakel kan EMMS nu nog van lijfsbehoud houden.