Benefietfestival voor Oekraïne

di 10 mei 2022

Wat verbindt er nu meer dan muziek. Niets. Met die overtuiging vatte het Pop & Rockkoor Slagharen het plan op om een benefietfestival te organiseren voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. Het festival wordt gehouden op zondag 22 mei van 14.00 tot 18.00 uur naast het Kronkelhonk in Slagharen.

Met een indrukwekkend repertoire en verschillende muziekstijlen van Popkoor X-cream uit Dedemsvaart en de bands Toet en Bloaslust, Nobis Unplugged, This Kofr, de Kisjes Kearls en natuurlijk het Slagharense Pop & Rockkoor zelf, belooft het een gedenkwaardige middag te worden. De opbrengst van het festival is voor Giro 555. Speciaal voor deze gelegenheid brengt een zangeres samen met het Pop & Rockkoor en de band ThisKofr een Oekraïens lied ten gehore.


De entree bedraagt vijf euro en natuurlijk is een extra vrijwillige bijdrage van harte welkom. Voor kinderen tot en met elf jaar is de toegang gratis. De kaartverkooppunten voor dit bijzondere festival zijn lunchroom Emmy en Shell tankstation Tholen in Slagharen.