Afbeelding

Denk mee over toekomst Veldzicht

ma 9 mei 2022 Hardenberg

CTP Veldzicht nodigt inwoners van Balkbrug uit om mee te denken over de toekomst van Veldzicht. Drie inwoners zijn welkom bij de bespreking van het meerjarenplan op maandagmiddag 16 mei.

De afgelopen jaren lag voor CTP Veldzicht de focus op de verandering van tbs-kliniek naar centrum voor transculturele psychiatrie. Met deze verandering als basis blijft CTP Veldzicht volop in ontwikkeling. Voor elke vijf jaar heeft Veldzicht een meerjarenplan. Daarin staat onder andere hoe de organisatie de komende vijf jaar wil besturen, hoe de behandeling wordt vormgegeven en wat Veldzicht kenmerkt en belangrijk vindt. Eén van de dingen die Veldzicht belangrijk vindt is het contact met de directe omgeving; de inwoners van Balkbrug.

Op dit moment is Veldzicht informatie aan het verzamelen voor het meerjarenplan voor de komende vijf jaar. Graag hoort de kliniek hoe de inwoners van Balkbrug over Veldzicht denkt en wat ze mee willen geven voor de komende vijf jaar. Belangstellenden worden daarom uitgenodigd om mee te doen en mee te denken als vertegenwoordigers van de inwoners van Balkbrug? Aanmelden kan door een bericht te sturen via het contactformulier op www.ctpveldzicht.nl. met als onderwerp ‘meerjarenbeleid ‘. Voor de bespreking van het meerjarenplan op maandag 16 mei, van 16.30 tot 18.00 uur, is plek voor maximaal drie vertegenwoordigers van de inwoners van Balkbrug.