Afbeelding

Inus IJpelaar wint wedstrijd Parkvissers

ma 9 mei 2022 Hardenberg

Op woensdag 4 mei is de tweede wedstrijd van de Parkvissers gehouden in de vijvers op industrieterrein de Broeklanden bij Hardenberg. Het was prachtig visweer en de verwachtingen waren dan ook hoog gespannen. De vis was druk aan het paaien en dat leverde spectaculaire beelden op. Het was tevens een bewijs dat er meer dan genoeg grote vissen in deze vijvers leven.

Er waren dertien deelnemers die weer verdeeld waren over beide vijvers. Al snel bleek dat de vis weinig trek had in het aas dat door de vissers werd aangeboden. Er werd slecht gevangen zoals steeds de laatste tijd. Opvallend was dat er veel verschil zat tussen de vangsten van de beide vijvers, al zat de winnaar aan de vijver te vissen waar het minst werd gevangen. Inus IJpelaar wist de wedstrijd te winnen met een vangst van 3.070 gram. De tweede plaats was voor de sterk vissende Snoeink met een gewicht van 1.900 gram en de derde plaats was voor Edelijn met 1.040 gram.

Op woensdag 11 mei wordt er gevist we in de Radewijkerbeek aan de Roeterskamp omdat er in de tweede vijver van de Broeklanden veel begroeiing op de bodem zat waardoor er bijna niet te vissen was.