Afbeelding

Workshop voor deelnemers Beursvloer 2022

vr 6 mei 2022 Hardenberg

Op donderdag 12 mei vindt er bij RUIM in Hardenberg van 19.30 tot 21.00 een workshops plaats ter voorbereiding van De Beursvloer 2022. Tijdens deze workshops gaan de deelnemers aan de slag met pitchen en krijgen zij praktische tools aangereikt om het maximale uit de Beursvloer 2022 te halen.

De zesde editie van de Beursvloer is op 15 juni. Om de deelnemers voor te bereiden op deze Beursvloer van Hardenberg zijn er twee workshops ‘netwerken’ en ‘pitchen’. De eerste workshop is geweest en de tweede staat gepland op donderdag 12 mei. Aanmelden kan nog!

Beursvloer

Tijdens de Beursvloer worden mensen en wensen op een leuke en constructieve manier met elkaar verbonden, waardoor er matches ontstaan waar meerdere partijen baat bij hebben. Door creatieve tegenprestaties te bedenken en zich goed te positioneren kunnen maatschappelijke organisaties de kans op een match vergroten. “Op de beursvloer kun je samen tot iets groots komen, maar het succes van deelname aan wordt wel bepaald door de juiste voorbereiding en aanpak. Om deelnemers te helpen de juiste verbindingen te leggen, bieden we verschillende vrijblijvende workshops aan. Zo zorgen we dat er nog mooiere matches worden gemaakt”, vertelt Henny Zomer van de Hardenbergse Uitdaging. “Met vrijblijvende tips zal er deze avond worden gewerkt aan de presentatie van de deelnemers op de Beursvloer”.

Pitchen

De workshop Pitchen is donderdag 12 mei van 19.30 tot 21.00 uur. Pitchen is een manier om een bedrijf te overtuigen van een idee, project of vraag. Tijdens deze workshop gaan de deelnemers bezig met een eigen goede pitch. Er wordt geoefend en er worden tips gegeven hoe er om kan worden gaan met spanning.

Aanmelden

De workshop is speciaal voor verenigingen, stichtingen, maatschappelijke organisaties en bedrijven uit de hele gemeente Hardenberg die meedoen aan de Beursvloer. Deelname is gratis. Aanmelden kan via www.beursvloerhardenberg2022.nl.