Afbeelding
G. Brokelman

Mart Zweers gehuldigd

za 7 mei 2022 Hardenberg

Op zaterdag 7 mei zijn de eerste activiteiten van het carnaval 2022 gehouden. Prins Ewout I, adjudant Marin en de Raad van Elf gingen op bezoek in zorgcentrum Clara Feyoena Heem in Hardenberg, waar bewoner Mart Zweers werd gehuldigd. Hij ontving het koperen garief en de titel van Hertog van vrolijkheidsbezorger tot Gramsbarger Biljartbal. Hierna werd onder grote belangstelling de vlag gehesen die aangaf dat het carnaval an start is gegaan.

Mart Zweers woont sinds 2021 op afdeling de Baander. Door hem is het nog gezelliger geworden op de afdeling. Hij is een echte sfeermaker, maakt graag grapjes, maar staat ook klaar voor iedereen! Pannenkoeken eten bij de Rheezerbelten doet hij graag en wil ook altijd mee met allerlei busuitjes. Hij is de Postbode van de Baander, brengt elke morgen de kranten rond en bezorgt het maandblad het Klaverblad. Als echte ‘Grambarger aap’ is hij lid van voetbalvereniging SV Gramsbergen. Hij is hier leider op zaterdag geweest, later ging hij graag ‘voetbal kieken’. Ook is hij lid van biljartvereniging BIOS, biljarten is onze sport, of gekscherend: Bolte is onze sponsor en Bier is ons streven! Mart heeft dertig jaar als heftrucchauffeur gewerkt bij OMNIA in Coevorden.

Mart verdiende de huldiging, omdat hij altijd positief gestemd is, een echte sfeermaker is, een luisterend oor voor anderen patiënten heeft en altijd bereid is om anderen te helpen.

Afbeelding
Afbeelding