Op 1 mei was het precies vijf jaar geleden dat Chantal Bosman de salon aan de Markt 27 overnam.
Op 1 mei was het precies vijf jaar geleden dat Chantal Bosman de salon aan de Markt 27 overnam. G. Brokelman

Mei is een feestelijke maand bij AMI Kappers in Hardenberg. Op 1 mei was het precies vijf jaar geleden dat Chantal Bosman de salon aan de Markt 27 overnam. Om dat te vieren krijgen klanten de hele maand mei vijf euro korting op alle behandelingen.

ma 2 mei 2022

“Ik werk nu negen jaar in deze salon. Op 1 mei 2017 kreeg ik de gelegenheid om de salon over te nemen. Die kans heb ik gegrepen en ik heb er geen moment spijt van gehad”, zegt Chantal. “Het is ook een prachtige locatie, hier aan de Markt. In de zomer zijn er veel leuke activiteiten op het plein. Dat levert veel klanten op, ook onder vakantiegangers. Ik werk hier dan ook met veel plezier”.

"Wij willen ons team van vijf personen graag uitbreiden, het liefst met een eerstejaars leerling. Die kan bij ons doorgroeien tot haarstylist. AMI kappers heeft een eigen opleidingscentrum voor alles op het gebied van het kappersvak, inclusief nieuwe technieken en haarmodes, want als kapper ben je nooit uitgeleerd. Sta je op het punt om te beginnen met een kappersopleiding, meld je dan aan”.