Afbeelding

Stekjes- en boekenmarkt

ma 2 mei 2022 Hardenberg

Op zaterdag 7 mei is er weer een gezellige jaarmarkt in Radewijk. Iedereen is van harte welkom van 10.00-13.00 uur op het Kerkplein van de Opgang, Radewijkerweg 31. Er worden allerlei tuin- en kamerplanten, bollen en heesters en andere tuinspullen aangeboden. Er is ook ruim aandacht voor de moestuin met o.a. tomaten- en aardbeiplanten en gratis advies.


Wilt dit jaar een mooi stukje bloemenwei of een gekleurde berm of bloemenrand? En hiermee de bijen en andere bestuivers helpen? Dan is dit uw kans om uit een heel groot assortiment zaden te kiezen. Deze zijn afgelopen jaar met zorg verzameld en per bloemsoort gesplitst. Daardoor kun je dus ook voor bepaalde kleuren kiezen. Succes verzekerd.
De creatieve werkgroep is aanwezig met mooie spullen. Deze zijn ook zeer geschikt als origineel Moederdag cadeau. Voor binnen en buiten.
Dit jaar is er ook een boekenmarkt. Kom lekker snuffelen. U kunt meedoen aan de verloting waarmee mooie prijzen zijn te winnen. Ontmoet elkaar bij de koffie met zelfgebakken taart en cake. Of geniet van een lekker broodje hamburger. De opbrengst is dit jaar voor de inrichting van de aangrenzende Kerktuin.