Het bestuur hoopt, mede dankzij de hulp van heel veel vrijwilligers, weer een fantastische dag van het Oldtimer Festival te maken.
Het bestuur hoopt, mede dankzij de hulp van heel veel vrijwilligers, weer een fantastische dag van het Oldtimer Festival te maken. Oldtimer Festival

Oldtimerfestival op 4 juni

zo 1 mei 2022 Dedemsvaart

Velen zien uit naar zaterdag 4 juni. Die dag wordt namelijk het Oldtimer Festival in Balkbrug gehouden. Een evenement, waarvoor het publiek uit heel Nederland sinds jaar en dag massaal naar het evenemententerrein aan de Hoogeveenseweg komt. Aanvang 10.00 uur. 

Tractoren, vrachtauto’s, personenauto’s, brommers, motoren enzovoorts zijn er te zien. Ook worden er allerlei oude ambachten in diverse variaties getoond “Alle voertuigen of werktuigen die 25 jaar en ouder zijn mogen deelnemen,” aldus één van de bestuursleden. “Het doel is om het verleden met respect te presenteren aan het heden, zodat het verleden niet verloren gaat voor toekomstige generaties”.

“Het idee voor een oldtimertocht of opstelling op een feestterrein van Oldtimers, is ontstaan rond het Oranjefeest van Oud-Avereest in 2010. Dat was zo’n succes dat er in de jaren daarna een vervolg aan is gegeven. Uiteindelijk is de dag uitgegroeid tot een festival, waar heel velen reikhalzend naar uitzien.” Kijk voor meer info op www.oldtimersbalkbrug.nl