Mariënberg zet ON niet OFF!

zo 1 mei 2022 Hardenberg

Voetbalverening Mariënberg speelde zaterdag 30 april een wedstrijd tegen de koploper ON. ON won met 2-0 van Mariënberg. Na de winterstop scoorde de, bijna ongenaakbare, koploper per wedstrijd gemiddeld zo’n 4,3 goal. Een moyenne waar je u tegen zegt en maar twee tegengoals.

Wat dat betreft deed de jonge ploeg van trainer Arjan Visscher het niet zo verkeerd op sportpark Ossenkoppelerhoek met maar een 2-0 nederlaag. Doelman Jelle Brinks stak wederom in een bloedvorm. Hij ranselde in de eerste helft vier 100% doelpunten van ON uit zijn kooi. Bij de stand van 0-0 kreeg Doek van voetbalvereniging Mariënberg een bijna niet te missen kans. Na drie keer een honderd procent kans om zeep geholpen te hebben, Lees: wereldreddingen van Jelle, had de thuisploeg ineens door toedoen van Roy Doek op achterstand kunnen misschien wel moeten komen. Even later scoorde ON de 1-0

Tweede helft

Na rust maakte ON na 53 minuten de 2-0, even leek het erop dat ON ouderwets zou doorstomen naar 4 of 5-0. Maar dat deden ze niet. Opnieuw voorkwam Jelle het een paar keer en het vizier stond wat minder afgericht bij de vriendelijke gastheer ON. Mariënberg schoot zelfs nog eens op de lat en kwam nog een keertje buurten in de vijandelijke zestien. Door de stunt van Bruchterveld tegen runner-up Hellendoorn (3-2 winst) lijkt de strijd om de eerste plek vooral nog te gaan tussen de Zweef en ON Almelo.