Volmaakte vreugde

ma 18 april 2022

is het thema van de Opendeurdienst op zondag 24 april in de Van Dedemkerk aan de Hoofdvaart in Dedemsvaart. De dienst begint om 19.00 uur. Voorganger in de dienst is ds. H.J.H. Pap uit Kerkenveld. Hij neemt de bezoekers mee vanuit de avond van droefheid naar de vreugde van de nieuwe dag. Muzikale medewerking aan de dienst wordt verleend door gospelkoor Tehillim uit Nieuwleusen. Het orgel wordt bespeeld door F. Hooikammer. Iedereen is van harte welkom.


José Passé

Toneelvereniging Oese Volluk uit Nieuwleusen speelt op zaterdag 23 april de komedie José Passé in MFC De Baron in Dedemsvaart. Het zelfgeschreven blijspel is op de toekomstige waarheid gebaseerd en geeft iedereen de kans een kijkje in de toekomst te nemen. Een toekomst waarvan met name ook de Historische Vereniging Avereest (HVA) hoopt dat de pleziervaart over pakweg 20 jaar weer door het kanaal de Dedemsvaart vaart. Toegangskaarten voor de komedie zijn telefonisch te bestellen via 06-33313355 of via de website: toneelgroepoesevolluk.nl. 


Vrijmarkt op Koningsdag

Aan de Van Haeringenstraat in Dedemsvaart wordt op Koningsdag 27 april de gebruikelijke vrijmarkt gehouden. Ook dit jaar zijn de zijstraten, de Brem en de Berberis aan de markt toegevoegd. De vrijmarkt begint om 8.00 uur en duurt tot 14.00 uur. De organisatie laat weten dat de gehele straat in verband met de toegankelijkheid voor hulpdiensten gedurende dit evenement autovrij dient te zijn en te blijven. "Het uitstallen van verkoopwaren op de openbare weg (en parkeerhavens) is daardoor niet toegestaan. Na afloop van de markt dient alles keurig opgeruimd te worden. 

Voor meer vragen over de geldende regelgeving bij dit evenement kan men contact opnemen met: R. Evers, tel. 06-46327474 of T. Haandrikman, tel. 06-53251675.