Afbeelding

Kamermuziek in Landgoedcentrum

zo 17 april 2022 Ommen

Op initiatief van de Kunstkring Ommen (KKO) wordt op zondag 24 april, in samenwerking met de Stichting Strijkkwartetten, een bijzonder concert gehouden in het Landgoedcentrum aan de Vilsterse Allee 1d in Vilsteren. Het concert begint om 14.30 uur. 

Ditmaal zullen celliste Lidy Blijdorp en pianist Slava Poprugin optreden. Zij hebben allebei een enorme staat van (muzikale) dienst en treden veelvuldig samen op. Lidy was een leerling van Anner Bijlsma en bespeelt een cello uit diens nalatenschap (bruikleen van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds). Te horen zijn werken van Ravel, Bruch (Kol Nidrei), Schumann, Enescu, Bloch en Grieg.

De KKO-concerten vinden altijd plaats op zondagmiddag in het Landgoedcentrum. Er is voldoende parkeerplaats bij de kerk, de zaal ligt op loopafstand (achterzijde van de boerderij met de naam Borrink). Normaal gesproken is er na afloop van het concert een nazit.

De KKO kan altijd nieuwe leden gebruiken. Informatie hierover is te vinden op www.kunstkring-ommen.nl. Mocht u als introducé een concert willen bijwonen, (20 euro voor volwassenen, jongeren tot en met 18 jaar gratis), dan moet u zich tevoren aanmelden bij Brord Goeting via 0529-457548 of bij Menzo Bunge via 038-3318963.