Afbeelding

Koningsdag 2022 in Gramsbergen

wo 20 april 2022 Hardenberg

Woensdag 27 april vieren we ook in Gramsbergen de verjaardag van onze Koning Willem-Alexander. In 2020 en 2021 kon het reguliere programma helaas niet doorgaan, nu de maatregelen zijn versoepeld kan de Oranjevereniging Gramsbergen e.o. weer een gezellige en sportieve dag organiseren.

In de ochtend wordt de vlag gehesen vanuit de Boomhofkerk. Tegen 9.00 klinkt de aubade en worden er oud-Hollandse liedjes gezongen op het Meiboomplein, in samenwerking met het museum Gramsbergen. Om 10.00 uur klinkt de Wilhelmus-aubade bij zorgcentrum ’t Welgelegen, verzorgd door Harmonie Crescendo - KNA.

Van 10.30 uur tot 13.00 uur zijn er leuke activiteiten en spelletjes voor de kinderen in het centrum van Gramsbergen, voor de Boomhofkerk. Ook mogen de kinderen vanaf 10.30 uur weer een plekje zoeken op de rommelmarkt om spulletjes te verkopen op de rommelmarkt rondom de kerk.

In de middag is er een fietstocht uitgezet door de mooie omgeving van Gramsbergen. U kunt zich inschrijven van 13.30 tot 14.00 uur bij Bolte. Er zijn geen kosten verbonden aan alle activiteiten.

De gedecoreerden uit de voormalig gemeente Gramsbergen worden dit jaar uitgenodigd door Oranjevereniging De Krim en zullen daar samen proosten op de verjaardag onze koning. U bent welkom.