Artikelen in deze editie

Koningsdag in Gramsbergen

Rick Brink opent Samenspeelplek

Kerkdiensten van Zaterdag 23 april

Landbouwschool

Tijdens de Mei Meet Maand van de Hartstichting kunnen mensen elke donderdag, vrijdag en zaterdag onder begeleiding van een medewerker van de Hartstichting zelf hun bloeddruk komen meten bij de Bibliotheek in Hardenberg en Dedemsvaart.

Verrassing!

Op initiatief van de Kunstkring Ommen (KKO) wordt op zondag 24 april, in samenwerking met de Stichting Strijkkwartetten, een bijzonder concert gehouden in het Landgoedcentrum aan de Vilsterse Allee 1d in Vilsteren. Het concert begint om 14.30 uur.

Op dinsdag 26 april om 20.00 uur houdt de Belangenvereniging Bewoners Centrum Hardenberg (BBCH) een algemene ledenvergadering op dinsdag 26 april om 20.00 uur in kerkelijk gebouw 'de Schakel' bij de Höftekerk in Hardenberg.

Cursus Klik & Tik

Rommelmarkt Ommerkanaal

Opbrengst voor Reumafonds

“Doe hennig an, mar wel rap een bettie”. Met die woorden besloot fractievoorzitter Annie Kelder van OpKoers.nu dinsdagavond haar speech bij het afscheid van wethouder Nico Lansink Rotgerink in de gemeente Hardenberg.

Oefenen met digitale zorg

Subsidie voor renovatie De Blokhut

Seniorenkoor Mensana heeft op de jaarvergadering op dinsdag 12 april vier Jubilarissen gehuldigd te weten de dames mevrouw Brunink, mevrouw Talen en mevrouw Vermeulen ze werden verrast met een jubileum speld voor 10 jaar lidmaatschap en een begeleidend bloemetje

Gewijzigde aanlevertijden

Onontdekte Sterenberg duikt op

Bingo

Komende weken waarschijnlijk vrij warm

In kerk De Hoeksteen aan de Dr. H.J. Postlaan 45 in Bergentheim wordt op vrijdagavond 13 mei een benefietconcert gehouden onder de noemer: Feest van Licht. Dit gebeurt in samenwerking met Eline Bakker.

Koeien maken een'dansje'

Op het Kalkoventerrein in Dedemsvaart wordt zaterdag 30 april tussen 10.00 en 11.30 uur aandacht besteed aan Wereld Tai Chi Dag. Tai Chi Tao-GroeneBerk nodigt iedereen uit om op dit tijdstip deel te nemen aan de wereldwijde golf van Tai Chi.

Volmaakte vreugde

In MFC De Baron aan de Julianastraat in Dedemsvaart wordt op donderdag 21 april Geranium Café gehouden. Iedereen is hierbij van harte welkom.

De N377 tussen Nieuwleusen en Balkbrug is vrijdag 15 april weer opengesteld voor het verkeer. De weg is drie weken afgesloten geweest vanwege een nieuwe inrichting.

Onder de paraplu van Stichting Special Heroes Nederland, dat een gezonde en actieve levensstijl wil stimuleren voor mensen met een beperking, heeft Tennisclub Ommen (TCO) afgelopen week leerlingen van de Johan Seckel school mogen verwelkomen op het tennispark.

Bridgen

Sjoelen in Dedemsvaart

Sjoelclub Sios’83

Voetbal

EKC Na¨a¨s A2 - Juventa A3 12:30