Auto in de sloot

ma 11 april 2022

Hulpdiensten zijn vrijdagochtend 8 april uitgerukt na een melding over een verkeersongeval op de N48 bij Balkbrug. Er werd een auto in de sloot aangetroffen. Het bleek dat de automobiliste in een slip was geraakt als gevolg van een forse hagelbui. De bestuurster toonde zich zeer geschrokken, maar mankeerde verder niets. 

Haar auto werd met behulp van materieel van een bergingsbedrijf uit de sloot getild en afgevoerd. Hoe groot de materiële schade is is nog niet bekend.


Boekenverkoop

In de Bibliotheek van Dedemsvaart, gevestigd in MFC De Baron, wordt nog tot en met zaterdag 16 april verkoop van afgeschreven boeken gehouden. De opbrengst is ditmaal bestemd voor hulp aan Oekraïne. De afgeschreven boeken kosten slechts 10 cent per stuk.


Benefietconcert 

in de Antenne

Muziekvereniging Jubal Dedemsvaart houdt zaterdag 14 mei een benefietconcert in samenwerking met verschillende basisscholen uit Dedemsvaart en omstreken. Het benefietconcert begint om 19.30 uur in kerk de Antenne aan de Wilhelminastraat in Dedemsvaart. De entree is gratis en de opbrengst van dit concert is volledig bestemd voor Giro 555 ten bate van de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. 


Jubal heeft als thema 'Samen Sterk' en vormt tijdens het benefietconcert dan ook, samen met het kinderorkest, het jeugdorkest, de harmonie en de Marching&Showband, één groot orkest.  Om op 14 mei goed voor de dag te komen wordt de komende weken hard gerepeteerd aan het repertoire voor het speciale concert, dat geheel in het teken van 'Samen Sterk' zal staan. 

Ook de leerlingen van de basisscholen zullen een bijdrage leveren aan het concert. Zij gaan namelijk zelfgemaakte gedichten voordragen. Al met al belooft het een prachtige avond te worden, die niet gemist mag worden.