Afbeelding

Deze week in De Voorveghter

ma 4 april 2022 Hardenberg

In theater De Voorveghter is deze week het theatercollege VIS! van bioloog, fanatiek sportvisser én VIS TV presentator Marco Kraal te zien en Youp van ’t Hek staat twee avonden voor een uitverkochte theaterzaal met zijn laatste voorstelling.VIS! 

Marco Kraal is op donderdag 7 april te zien om 19.30 uur. Iedere zondagochtend om 9:30 uur is hij te zien in het RTL 7-programma ‘Vis TV’ en nu komt Marco Kraal naar het theater met spannende, hilarische en bizarre verhalen over dat fascinerende dier en de mensen die er alles aan doen om beet te krijgen. Leuk voor jong en oud! 

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 april is Youp van ’t Hek in De Voorveghter met De Laatste Ronde. Youp van ‘t Hek zegt met een grote afscheidstournee de theaterwereld voorgoed vaarwel. Nog een keer, nog eenmaal: De Laatste Ronde! Kaarten zijn op de website www.voorveghter.nl te bestellen, telefonisch via 0523-280350 of tijdens de openingstijden aan de theaterkassa verkrijgbaar. De kassa van De Voorveghter is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 11.00 tot 13.00 uur.