Afbeelding

Mooie opbrengst collecte Hersenstichting

do 31 maart 2022 Ommen

Van 31 januari tot en met 5 februari collecteerde de Hersenstichting in de gemeente Ommen voor meer hersenonderzoek. In totaal werd ruim 4.600 euro ingezameld, een geweldig bedrag.

De Hersenstichting is trots op alle vrijwilligers en gulle gevers en bedankt hen namens de vier miljoen Nederlanders met een hersenaandoening en hun naasten. De opbrengst wordt gebruikt voor de financiering van onderzoek en innovaties, het geven van voorlichting en wordt het belang van onze hersenen overal op de agenda gezet.

Meer dan vier miljoen Nederlanders hebben een hersenaandoening. Hersenaandoeningen zijn hard op weg om de grootste ziekte van Nederland te worden. Dat mogen we niet laten gebeuren. Want een hersenaandoening zet je leven en dat van naasten volledig op z’n kop. Daarom willen we dat iedereen zoveel mogelijk uit het leven kan halen.

Heb je de collecteweek gemist? Je kunt je gift ook overmaken op rekeningnummer NL18 INGB 0000 000 860 t.n.v. Hersenstichting, Den Haag of doneren via www.hersenstichting.nl. Daar vind je ook meer informatie over het werk van de Hersenstichting.