Sanna en Lisa
Sanna en Lisa Acro Gramsbergen

Acroteams Gv Gramsbergen door naar halve finale NK

zo 27 maart 2022 Hardenberg

Er stonden dit weekend maar liefst twaalf teams van Gymvereniging Gramsbergen te schitteren, om een plekje op de halve finale NK te bemachtigen. 

Zaterdag 26 maart kwam de E lijn in actie, maar liefst vier teams van Gymvereniging Gramsbergen mochten hun oefening tonen aan de jury. Indy Lennips, Jasmijn Hekman en Famke Moes hebben een prachtige oefening laten zien en hadden een punten totaal van 22.550. Hiermee eindigden ze op een twaalfde plaats. Het team Miriam Telman, Lisanne Kiwiet en Amlia Spang. Na een prachtige en foutloze oefening werden zij beloond met een gouden medaille en de titel district Kampioen. ‘s Middags kwamen de duo’s in actie. Team Lisa Noordkamp en Sanna Hendriks hebben een mooi punten totaal weten te halen van 22,610 en behaalden een tiende plaats. Duo Emma Millekamp en Sarah Dijkstra eindigden op de dertiende plaats, ook zij hebben een mooie oefening neer gezet.

Zondag 27 maart was het de beurt aan de D lijn teams. Met een aantal zieken in hun midden hebben ze hun best gedaan maar helaas door weinig energie heeft het wat punten gekost. Dit was het team van Rosalie Assen, Kim van Lutterveld en Laurien Bosman. Ook het team Lynn Bosch, Floor Bruggink en Demi Rutjes waren niet fit genoeg. Het team Dalinique Hagestein, Marion Hagestein en Elin Hans hebben een mooie oefening laten zien met een hele hoge 5/4de salto. Ze hebben een achtste plaats behaald. Het team Marit Ekkelenkamp, Lianne Ekkelenkamp en Lola de Vries hebben een foutloze oefening laten zien en zijn beloond met een zilveren medaille. Het trio Laura Marsman, Amber Bruggink en Noor Meilink hadden ook een foutloze oefening laten zien en dit werd beloond als District Kampioen. Het duo Lieke Hekman en Maud Vughteveen lieten een mooie oefening zien, ze zijn geëindigd op een tiende plaats. De junioren trio’s hebben ook goede oefeningen laten zien. Het trio Florien Dimmendaal, Iza Reinders en Luna kregen de elfde plaats. Het trio Tamara Bosch, Alena de Boer en Sara Keller hebben ook een mooie oefening laten zien en werden negende. De halve finale wordt in Gramsbergen georganiseerd door Gymvereniging Gramsbergen 

Kim Laurien en Rosalie
Marit Lola en Lianne