Afbeelding
News United

Bergentheim organiseerde hoofdklasse brandweer wedstrijden

zo 27 maart 2022 Hardenberg

ABWC, de organisatie achter de brandweerwedstrijden, had Brandweer Bergentheim benadert om de brandweerwedstrijden te organiseren dit jaar, en wel de hoofdklasse. Verschillende korpsen namen zaterdag 26 maart deel aan dit evenement.

Men voerde een uitruk uit en werden hierop beoordeeld door een jury. Het korps met de meeste punten wordt als winnaar uitgeroepen. De scenario was dat er een ongeval tussen een auto en een trailer met varkens was gebeurd op een bedrijfsterrein waarbij een slachtoffer bekneld zat. Terwijl de brandweer hiermee bezig kwam er een brandmelding binnen alwaar een tweede inzet gedaan moest worden om personen uit een brandende gebouw moesten halen. Al met al een mooi schouwspel voor het publiek.

De prijs uitreiking voor het beste team werd aan het begin van de avond gedaan in restaurant Veenlust. En de prijzen werden uitgereikt door de burgemeester Offinga van de gemeente Hardenberg. De uitslag was als volgt: 1. Post Beilen; 2. Post Borg; 3. Post Hardenberg; 4. Post Winschoten; 5. Post Haren.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding