Afbeelding

Er op uit met de Uit Bus Vechtdal

vr 25 maart 2022 Twenterand

De Stichting Uit Bus Vechtdal organiseert wekelijks een aantal leuke en interessante uitstapjes voor ouderen (55+sers). U kunt daar ook aan mee doen en zo gezellig samen met anderen op stap gaan.

U wordt thuis opgehaald en u wordt geholpen bij het in- en uitstappen en ook thuisgebracht.  Er zijn allerlei soorten uitstapjes. Met de groep gaat u naar een museum of tuincentrum. U kunt een rondrit maken of u gaat lekker winkelen in een leuk dorp of stadje, of ze stappen op een boot voor een rondvaart. Ook gaan ze regelmatig de grens over, naar Duitsland. Soms lunchen ze of gaan ze warm eten. En ze drinken vaak koffie.

Er zijn geen lidmaatschapskosten. U betaalt, naast de kostprijs voor de rit, die in het programma wordt vermeldt, alleen de kosten voor entree, de consumpties en het eventuele eten. De kosten zijn zo laag dankzij de inzet van vele vrijwilligers. U krijgt dan elke twee maanden gratis het programma met alle uitstapjes toe. Wilt u meer weten, kijk dan op onze site https://www.bbvechtdal.nl/. U kunt ook mailen naar secretaris@bbvechtdal.nl of bellen naar 06-17 07 59 52 (dinsdag van 9.00-12.00 uur).