Artikelen in deze editie

Merel presenteert 'Kip is weg!'

Mag ik dan bij jou? Een veilige plek...

Concert jong talent in Vilsteren

Vervolg van voorpagina.

Zangkoor Laus Deo te Lutten stopt

Onlangs is de actie ‘Ommen geeft licht!’ gestart. Elke zondagavond kunnen ze in Ommen en omgeving een brandend kaarsje voor het raam zetten: een teken dat we de hoop op vrede in Oekraïne brandend houden. Vurig zelfs.

De vrijwilligers van Koffiehus ‘de kletsmajoor’ in Lemelerveld organiseren vrijdag 22 april een plantjesruilmarkt op hun terras. Van 16.00 toto 18.00 uur bent u van harte welkom om stekjes te komen ruilen.

God

De Grendel blijft inwoners verbinden

WSVH verheugt zich op nieuw seizoen

Woningbouw aan de Stationsweg

Er op uit met de Uit Bus Vechtdal

Skatebaan valt duurder uit

Eindelijk weer een Avond4daagse

De Rokermolen opent winkel in Hardenberg

Benefietconcert

850 woningen worden gebouwd

Ga je mee met de boswachter?

Jubilarissen in het zonnetje gezet

Beilen wint wedstrijd brandweer

Radio Bingo bij NOOS FM

Meer leren over de digitale wereld?

Oud papier inzameling

Loek Boer vertelt met muzikale ondersteuning

Koude nachten met vorst terug

Dekkend netwerk met AED's

Al het oude papier in Beerzerveld, Beerze, Mariënberg en omstreken kan weer naar De Broederband op zaterdag 2 april. De container staat bij het Kulturhus aan de van Alewijkstraat in Beerzerveld.

Vrijdag 25 maart was het dan zover: na maanden van voorbereiding werd de minibieb van de Oranjeschool geopend. Onder het genot van een hapje en een drankje en in het bijzijn van vrienden en familie werd de eigengebouwde minibieb gepresenteerd.

Nu het wildplukseizoen weer is begonnen gaat bioloog en wildplukster Olga de Lange regelmatig op pad in het Reestdal. In samenwerking met het Drents Landschap houdt zij wildplukwandelingen met een 'wildpluk high tea' na afloop.

De brandweer werd afgelopen zaterdagavond, net voor middernacht, opgeroepen in verband met brand aan de Nieuwe Wijk in Dedemsvaart.

De N377 tussen Nieuwleusen en Balkbrug wordt opnieuw ingericht. In verband daarmee is de hoofdrijbaan van de N377 in Nieuwleusen en het deel tussen Nieuwleusen en Balkbrug tot en met 15 april 2022 afgesloten.

Vrijdag 1 en zaterdag 2 april, is het feest bij kringloop Hardenberg en ’t Keerpunt. De stichting viert dan haar 35-jarige bestaan met hoge kortingen voor al haar klanten.

Voor de afdeling Beschouwend van het Saxenburgh Medisch centrum was een wens binnengekomen van Hermien Rengelink. “Op deze afdeling liggen Covid-19 patiënten, al twee jaar wordt hier hard gewerkt en lange diensten gedraaid”.

Bedrijvennieuws

Grote Peuter Dag

Kas Haverkort wil doorgroeien

Bridgen

Koersbal

Sjoelen

Voetbal

Zaterdag 26 maart speelde voetbalvereniging Mariënberg tegen Des uit Nijverdal. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel. Ondanks het gelijke spel (1-1) kroop Mariënberg wel naar de voorlopige vierde stek.

Acroteams door naar halve finale NK

De turners Julian, Djurre en Jayden turnden zaterdag 26 maart in Didam hun eerste indivduele wedstrijd. Het was een leuke wedstrijd en ze hebben het geweldig gedaan.

Geertman en Makkinga winnen

Hardenberg '85 JO10-1JM - Marienberg JO10-1 10:15

Matías Jones tekent bij HHC Hardenberg

Voetbalclinic door Sandra Swinkels

SC Lutten afgetroefd

Twee NK plaatsingen

Uitslagen van Sjoelclub Sios'83

Ron Zwerver op bezoek bij Kangeroe

Sjoeluitslagen Sjoelclub De Krim

Hessing wint eerste Van Dijk Memorial