Afbeelding

Hou Streek huldigt jubilarissen

zo 20 maart 2022 Hardenberg

Omdat er mede door corona geen ledenvergadering is gehouden werden de jubilarissen dit keer gehuldigd in een speciale bestuursvergadering. Beide heren waren vorig jaar al 40 jaar lid van Hou Streek.

Jan Heuver is een lid van het eerste uur. Hij is lid geworden nog voor de Elfstedentocht van 1985, dus daar heeft hij nog mooi voor kunnen trainen bij Hou Streek. In totaal heeft hij drie Elfstedenkruisjes bij elkaar geschaatst! Ook een monstertocht in Ottawa/Canada staat op zijn conto en de toen nog hele wintertriatlon in Assen. Jan is met zijn bedrijf een zeer gewaardeerde medekledingsponsor van de vereniging. Tot op vandaag is Jan nog actief bij Hou Streek op de schaats en mountainbike.

Ook Johan Snippe was vorig jaar al 40 jaar lid van Hou Streek. Johan heeft in al die jaren erg veel voor de vereniging betekend. Hij is met recht een aantal jaren geleden benoemd tot Lid van Verdienste. Naast het zelf bedrijven van het schaatsen en fietsen verrichtte Johan verschillende diensten voor de vereniging. Denk daarbij aan schaatstrainer, bestuurslid, lid van de schaatscommissie en medeorganisator van het 40-jarig jubileum van de schaatstak. Nog altijd is Johan actief door vanaf de zijlijn het bestuur te ondersteunen. De vereniging stelt zijn niet aflatende inzet enorm op prijs.

Ook werd deze bijzondere avond officieel afscheid genomen van Ge Ringenier. Ge heeft ruim tien jaar de leden- en financiƫle administratie voor Hou Streek tot in de puntjes verzorgd. Hij reageerde toentertijd op een oproep via de Stuw. Dat was een gouden greep. Ge heeft de administraties altijd zeer goed verzorgd en was een aanwinst aan de bestuurstafel. Helaas heeft Ge om gezondheidsredenen moeten stoppen met deze functie bij Hou Streek. Het bestuur wenst hem en zijn vrouw alle goeds.

Afbeelding