Afbeelding

Geen bijlage van De Toren

wo 23 maart 2022 Hardenberg

Enige weken geleden hebben veel mensen de krant Hoe Nu Verder in hun brievenbus gevonden. Omdat deze krant in veel gevallen in De Toren was gevouwen, is bij menigeen de indruk ontstaan dat deze krant een bijlage was van De Toren. Dat is niet het geval.

Meerdere mensen hebben zich bij ons gemeld met vragen over deze krant, meestal omdat zij zich afvroegen of dit een uitgave was van De Toren of om te vragen of De Toren op een andere manier betrokken is geweest bij de uitgave of verspreiding van het blad. Geen van beide is het geval.

De Toren heeft geen enkele betrokkenheid met de krant ‘Hoe Nu Verder’. Die krant is uitgegeven door een ons onbekende partij. De krant is, net als het geval is met zoveel andere (reclame)uitingen, toevallig op hetzelfde moment verspreid als De Toren. Maar omdat deze krant blijkbaar in veel gevallen tussen De Toren was gevouwen, heeft bij veel mensen toch de indruk kunnen ontstaan dat er een link was tussen deze krant en De Toren. Bestuur en medewerkers van De Toren vinden het begrijpelijk maar ook spijtig dat deze verwarring heeft kunnen ontstaan.