Afbeelding
G. Brokelman

ZijActief eert twee jubilarissen

di 15 maart 2022 Hardenberg

ZijActief Slagharen e.o. heeft op maandag 14 maart haar jaarvergadering gehouden die door de lock downs steeds uitgesteld werd. Het was een vreugdevol weerzien en de leden waren blij dat het ‘normale’ leven weer kon plaatsvinden.

Tijdens deze avond werden er twee jubilarissen in het zonnetje gezet: Miep Scholten 25 jaar lid en Riet Bouwhuis 60 jaar. Secretaris Rozemieke Kok overhandigde hen een prachtige bos bloemen en een oorkonde en sprak een dankwoord uit voor hun zeer gewaardeerde lidmaatschap.

Er werd ook teruggekeken over de afgelopen covid-periode. ZijActief heeft niet stilgezeten en het bestuur heeft steeds weer contact opgezocht met haar leden door middel van de telefoon, met de verschillende feestdagen presentjes rondbrengen en als het mocht een activiteit organiseren om zo de saamhorigheid te behouden.

Het 75-jarig bestaan van ZijActief op 7 maart 2021 kon geen doorgang vinden. Het bestuur heeft de leden een mooie beker gebracht met het logo erop, gevuld met lekkere bonbons. Nu de meeste maatregelen zijn opgeheven, wordt in april het jubileum alsnog gevierd met een heerlijk etentje.

Ook aan het verdere jaarprogramma wordt gedacht. Het bestuur is druk bezig met de invulling daarvan. ZijActief hoopt op een fijn jaar met mooie activiteiten.

Afbeelding
Afbeelding